Kull – K (Kismet) 2022

I tisdags 28 december vid 17.00 födde Ellie sexlingar. Alla var födda 20.45. Det var en odramatisk förlossning som jag försökte visualisera i minsta detalj, för att förhindra att något skulle gå snett. Jag hade också säkrat upp bakjour hos C&C djurcenter i Nora som var jätte gulliga som lovade att hjälpa mig om så behövdes, även nattetid.

Men tackolov så hämtade Ellie mig vid 17.00 och 17.22 var den första ungen född. Den enda gången hon vilade en timma var mellan 5an och den sista. Jag blev väldigt förvånad när det var sex. Jag var helt inställt på att det var max fem. Den sista som föddes var också den med högsta vikten. Så vid 20.45 var alla ungar födda, I SÄNGEN hos mig. Det var inte riktigt där jag ville att de skulle födas. Men som tur var lyckades jag övertala henne att flytta sina bebisar till min garderob med sin bolåda som förra gången.

Jag tror att det är tre hanar och tre honor. Jag är lite osäker på nr 5 Färgerna är svartsilver shaded som Maalik och Ellie. Men jag har bollat frågan vidare till en kvinna som har fött upp britter under många år. Jag har en teoretisk kunskap om hur det borde vara. Färgutfall så som det är i birmavärlden som jag är van vid. Men har förstått att det inte är så enkelt. Alla har iallafall olika ”shades of grey”

Så var det då detta med namn och tema. Denna kullen kommer att ha temat Kismet. Det är min vän Annelie som kom med det strålande förslaget. Kismet (Wikipedia) betyder i den muslimska folktron att Gud noga har valt ut varje människas bestämda öde/livslott.

NamnFödelse viktKönStatus
1Shinseina XX of Kismet83Hona
2Shinseina XX of Kismet78Hona
3Shinseina XX of Kismet80Hane
4Shinseina XX of Kismet75Hane
5Shinseina XX of Kismet70?
6Shinseina XX of Kismet84Hona