Livet med kattungar…

Tiden går fort när man har kattungar. Så mycket oro det är första tiden. Förra kullen för två år sedan var bara tre och så enkelt det var då. Nu är de fem och det har varit krig med maten så jag har fått stödmata Divine och Edelweiss men det har gått bra och nu vet jag hur det är att vara amma till katt. Man knyter starka band till de individerna och de till mig <3

Nu äter de RC baby mousse och jag har även börjat blötlägga RC kitten senaste veckan. Meeen jag upptäckte att några inte är duktiga att gå på lådan. Så i helgen begränsade jag ytan och de har bara fått ha sin bädd, leksaker, vatten och toa att roa sig med. Det gjorde susen, så nu verkar de som jag misstänkte inte skötte sig gå på lådan också.

Denna veckan slopas restriktionerna så nu är det återgång till kontoret. Rätt skönt att få träffa kollegorna igen och vilken tur att jag kunnat sitta hemma denna tiden som varit lite kritisk ur matsynpunkt. Men jag har min övervakningskamera och kan kika på dem under dagen och se om de sover eller busar 😀

Tid för vaccination är bokad i slutet av februari, jisses redan 8 veckor. Stanna tiden!