Fyra veckors ljuvligheter

Jag har varit dålig på att uppdatera den senaste tiden. Förklaringen är helt enkelt att jag varit har varit sjuk i stor sett hela januari. Hann jobba i två veckor och nu är jag sjukskriven igen, suck. Hostade så något längst ner vid revbenen på höger sida har fått sig en törn. Kan inte sitta, sova och inte sitta vid datorn mer än typ 10 minuter innan det börjar mola i sidan. Men nog beklagande om detta.

Snart är kattungarna fyra veckor och nu har de flyttat ur boet. Vi har delat av i gästrummet som är ganska stort. Jag tror Ellie vill att de har en begränsad yta att vara på, hon verkar iallafall nöjd. Det visade hon ganska tydligt för mig. Hon gick raka vägen fram till mattan på golvet och visade upp magen för kattungarna 🙂 Mamma katt nöjd och matte nöjd. Sen de fick större plats så ligger Ellie hos dem hela tiden och det syns även på vikterna.

Det har varit lite jobb med denna kullen. Det verkar som de bara använder fyra ”tuttar” och de slåss de om, så ”femman” som vägde 66 gram vid födseln lyckades inte ta sig fram ordentligt till maten. Jag stödmatade honom från början men det hände inget med vikten. Troligen var det något annat fel på honom. Så lilla Anouk fick somna in. Men jag stödmatar de andra två hanarna också med de är pigga och går upp i vikt som de ska. Den minsta Edelweiss kommer springande till mig när jag kommer in i barnkammaren. Ja, det är såklart enklare att få mat av mig än att anstränga sig själv. Men han äter hos Ellie också det har jag sett. För att störa så lite som möjligt har jag investerat i en övervakningskamera som jag via en app kan se vad som händer i rummet. När jag ser att Ellie diat klart så passar jag på att gå upp och erbjuder välling till de som vill ha. Då jag varit sjuk och däremellan jobbat hemifrån så har jag kunnat ta korta pauser och gå upp och mata dem. Denna veckan tänkte jag att de ska få börja smaka på mousse. Det blir spännande hur det ska tas emot 😉

Jag har bytt namn på två av dem. Nu när jag ser personligheterna så passar de nya namnen bättre. Brienne blir Yavira och Zooleen blir Bellatrix. De är så fina allihop ❤