Färgerna och namnen på kullen

När det gäller färgerna på kattungarna så är det rätt enkelt om man tittar på stamtavlan och sen kikar ner på ungarna i bolådan 😉

Visst kan man välja att vara misstänksam på hur man registrerat i stamtavlan sen tidigare generationer tillbaka i tiden. Men jag väljer att utgå från att både Maaliks och Ellies stamtavla är korrekta. Maalik är svartsilver shaded (ns11) och bär på svartgolden (ny11) och choklad (by11) Ellie är svartsilver tickad enligt stamtavlan (ns25) hon bär på svartgolden (ny11) och colorpoint (as 21 33, blåsilver) och blågolden (ay25) Jag vet att Irina som fött upp Ellie var lite osäker på Ellies tippning om det var ns11 eller ns25 men hon är idag registrerad som ns25.

Maalik och Ellie bär gemensamt på dilution, svartgolden och svartsilver. Maaliks mormors mor är blågolden. Så visst det kan finnas en blåsilver. Vad det är i bolådan får tiden utvisa.

Sen var det detta med namnen. Jag har inte satt ut namn på någon specifik kattunge ännu men här är de tänkta namnen. Kismet är temat på denna kullen. Kismet (Wikipedia) betyder i den muslimska folktron att Gud har valt ut varje individs bestämda öde/livslott.

De tre första namnen är på hanarna och de tre sista honorna. Jag är lite osäker på könet på nr 5 men Nanouk går att använda både på en hane eller hona.

Shinseina Edelweiss of Kismet – Tingad

Shinseina Silver of Kismet – Tingad

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Shinseina Yavira of Kismet – Stannar hos mig tillsvidare

Shinseina Divine of Kismet – Tingad

Shinseina Bellatrix of Kismet – Tingad