Idag är de 1 vecka…

Nu har det stabiliserats sig i boet. Det är väldigt ”krigande” om bästa ”tutten” och jag har varit xtra uppmärksam på Minsting som föddes som nummer 5 Han vägde 66 som nyfödd, det är ingen dramatiskt dålig vikt med tanke på att de faktiskt var sex i kullen. Jag är lite sådär med att stödmata för jag har kattkollegor som matat ihjäl eller att det hamnat i luftstrupen och det är det sista man vill, att ha ihjäl kattungen. Jag droppade lite tillägg längst fram i munnen de första dagarna men sen har han (tror jag det är) fått klara sig själv. Jag har har gått dit ibland och tagit bort tjej tjockisen och lagt dit honom istället. Men nu vet jag vilken som är hans favorit ”tutte” och det är inte tjej tjockisens 😀

Om jag inte har helt fel så är det tre hanar och tre honor. Alla är Svartsilver/Shaded som mamma Ellie och pappa Maalik. I förra kullen hade jag en svartgolden. Båda bär på svartgolden men jag kan inte se den varma bottenton i pälsen på någon av dem som Misha hade. Han hade dessutom en varm färgton på huvudet.