Nu börjar de flytta…

Jag är verkligen dålig på att uppdatera min hemsida. Nu kommer iallafall en uppdatering. Underbara Misha har flyttat till sin familj i Vintrosa och jag har fått rapporter om att det går bra han har fått en favorit i familjen och det är Emelie som han nu ser som sin extra mamma. De andra i familjen är lite avundsjuka. Malwina har flyttat till Katrineholm och hon har fått en Ragdoll kompis. Jag har sett fina foton på Instagram och jag vet att hon har det bra. Jag har även hittat en familj till Rozalina. Jag funderade ett tag på att behålla henne men eftersom Maalik är fertil och jag hoppas på en kull till så beslutade jag att hon får det bäst om hon slipper en hane som ska spana och ha koll på henne. Hon flyttar till min Jessicas och Johans kompis i Oskarshamn. Hon är fortfarande hos mig men nästa helg så flyttar även hon. Sen blir det tomt. Trots Corona tider så har jag fullt upp med att komma in i ett nytt jobb som projektledare på EltelNetworks. Det är ett jobb som är jättespännande men det kommer att krävas en del utbildning för att jag ska bli fullfjädrad. Så det blir lugnast att bara ha mina tre vuxna hemma. Sen har vi också köpt en Amerikansk Cockerspaniel… hmm ja det är verkligen annorlunda än att ha katt men Noah är jättemysig <3