Mina tre vackra små…

Det har varit ett otroligt intresset för att får köpa en kattunge ur min brittisk långhårs kull, vilket jag känner en stor ödmjukhet inför. Men vi är inne i en ”surrealistisk” men allvarlig tid med covid-19, vilket försvårar en flytt för alla till ny familj, även om jag har intressenter. Malwina och Misha är tingade och kommer att flytta om två veckor. Dessa familjer finns inom en sex mils radie och vi hann och träffa varandra innan restriktioner om att resa i landet kom till oss (jag bor i Örebro) Båda kommer att få de bästa hem man kan tänka sig ❤️ Jag har även intresserade uppfödare utanför Sverige men det är helt uteslutet i dagsläget. Storstadsregionerna är också uppmanade att inte resa ut i landet, framförallt Stockholm som just nu är mest drabbat i landet. Eftersom jag inte säljer någon av mina katter utan att få träffa familjen i fråga, så har det blivit lite krångligare att hitta en familj till Rozalina. Inte för att jag känner mig jätteledsen för att hon kanske får stanna kvar ett tag till. Uppfödarkollegan Isabel i Norge har haft Rozalina som favorit från första fotona som jag lagt upp på FB och hon är verkligen en liten pralin. Det börjar luta åt att hitta ett smeknamn till henne. Nu går de in på sin tolfte vecka och båda honorna väger en bit över 1,2 kg och Misha nästan 1,4 kg. Snart är det dax för andra vaccinationen, chip och besiktning. Det kommer jag att göra på Smådjurskliniken i Hallsberg och bästa veterinären Aramayis. Jag bjuder er här på några fina foton som min granne @lasssespixlar i Furunäs fotat på ”godingarna” Här är de nio veckor. Ta hand om er alla därute och ta inga onödiga risker ?