Nionde veckan

De växer och utvecklas så fort. Alla väger nu över 900 gram och är riktiga matvrak. Rozalina och Malwina är tingade och jag är så glad att jag hittat fina familjer till dem. När det gäller Misha så är jag lite velig. Han är otroligt fin och jag ville ha en Svartgolden och nu är han här. Jag funderar lite till. Jag har en utländsk uppfödare som är intresserad av honom men det är helt omöjligt som det ser ut nu i världen med Corona pandemin.

De är nu inne på sin nionde vecka och det är dags för vaccinering. Så imorrn tar jag med med alla tre och mamma Ellie som också ska vaccineras. Hon var dräktig när jag skulle ge henne ett-års vaccinet men nu ska det bli av. Vi kommer att åka till C&C i Nora och Maria. Det ska bli roligt att få visa upp dem för henne. Det var Maria som vi träffade i somras när jag var lite orolig för Ellie då hon inte landat riktigt från sin långa resa från Sibirien.

Denna veckan kommer det en fotograf och ska hjälpa mig med att ta gruppfoto på dem alla tre. Det ska bli spännande och det brukar vara svettigt men kul. Här kommer lite foton som jag tog på dem vid sju veckor.