Småtroll väntas…

Min vackra Ellie är dräktig med min Maalik. Det börjar närma sig nedkomst och matte är nervös. De känslorna är jag ensam om för Ellie går obehindrat stolt och lugnt omkring med sin stora mage. Hon sover mycket och är utsträckt längs golvet och varvar sida ibland. Hon hoppar inte upp någonstans längre utan är mest på golvet. Hon äter mig ur huset känns det som, hungrig hela tiden. När jag är i köket så kommer hon direkt och vill ha mat.

Det som mest förvånar mig är att hon står i en sån vacker päls trots att hon är högdräktig. Det är ovanligt. Ingen av mina tidigare honor har haft päls på det sättet när de varit dräktiga.

Nu är hennes bolåda framme, först hjälpen lådan med steril sax, slemsug, rena handdukar vågen, anteckningsblock och bilen är fulltankad och redo om vi skulle behöva åka iväg till veterinär men det får vi tro att vi slipper.

Maalik och Ellie är svart silver shaded, men båda bär på svartgolden så det kan även bli detta färgutfallet i kullen.

Jag tar inte mot några bokningar förrän jag vet att allt gått bra och att det gått några veckor. Jag vet att flera är intresserade <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *