NOM båda dagarna till Maalik…

I helgen var jag i Göteborg och ställde Maalik båda dagarna på Västsvenska kattklubbens Internationella utställning. En riktigt rolig utställning resultatmässigt för Maalik som blev nominerad till panelen båda dagarna och han kan nu också titulera sig Champion. Han fick fina bedömningar av domarna som tyckte han var en väldigt fin kille på alla sätt. Jätteroligt! Det var flera Brittiska långhårs katter som ställdes för samma domare som Maalik och på lördagen gick det jättebra för nästan alla brittiska långhår som blev nominerade till panelen. När jag är i Göteborg har jag förmånen att kunna bo hos finaste dottern Jessica som flyttat till ny våning. Maalik och jag hade ett eget ”room with a view” Samtidigt fick jag möjlighet att träffa lilla Vega. När utställningen var slut på söndag åkte jag vidare till min mamma som bor utanför Uddevalla. Så denna helgen fick Maalik åka på riktigt ”roadtrip” Bohuslän runt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *