Att känna sig nöjd efter ett veterinärbesök…

Många ondgör sig över veterinärkostnader och det kan finnas anledning till det men jag har hittat den bästa veterinär kliniken hos C&C Djurcenter i Nora. De har definitivt rimligare priser än de större klinikerna. Mitt första besök var hos Maria Malidaki i somras med min import Ellie för hälsokontroll. Maria imponerade med sin kunskap, engagemang och empatiska bemötande. Jag var hos Maria 1,5 tim, kommer ihåg att jag tänkte, kan jag att lösa ut mig härifrån men blev positivt överraskad. Dessutom följde Maria upp vårt besök med ett mail senare på kvällen där hon meddelade resultaten efter hennes tester och vad vi pratat om. Efter det besöket har jag även varit och vaccinerat Maalik hos Maria och idag var jag hos Ina för att skaffa EU-pass och testikelintyg till Maalik och även få intyg på navelbråck på Ellie. Alla gånger jag varit där har jag blivit lika nöjd med den trevliga personalen och att priset för besöket har känts väldigt rimligt. Idag fick jag dessutom hjälp med att bära katterna tillbaka till bilen av Senad <3 Jag kan varmt rekommendera C&C Djurcenter Nora. De har även en välsorterad butik med hund/kattmat och tillbehör till fyrbenta vännerna. De finns också på FB om man vill följa deras dagliga arbete i butiken och på kliniken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *