Special Award kokard till Maalik …

I helgen har jag varit på MSK Internationella utställning i Eskilstuna med Maalik och Leo. Maalik hade Marcin Biernaczyk från Polen som domare. En domare som imponerade på mig för sitt proffessionella sätt att döma och att han förstått sitt uppdrag som domare. Marcin stod länge och väl i nomineringen och valde mellan Maalik och den ständige Bengal hanen som vi gått mot i nomineringen på varje utställning. Marcin lade ner en lång stund på att att lyfta fram alla kvaliteter hos de båda och de få sämre detaljerna 😉 Vi var vääldigt nära en plats i panelen. Men det blev Bengal hanen som är äldre och dessutom är SW och Supreme (högsta titeln) som gick vidare till panelen med motiveringen att han var äldre och mer utvecklad och stod i sin bästa ”skrud” Men vi fick en ”Special Award” rosett av Marcin <3 (väldigt överraskande) och han pratade med mig efter bedömningen och han menade på att Maalik var en av de finaste (awsome) och snyggaste (georgeous) Brittiska Långhårs hanar han sett på länge. Tänk att han bor hos mig. Tack Ann för denna underbara guldklimp . Maalik fick också sitt andra CAC och på nästa utställning blir han Champion.

Leo fick sitt andra CAPIP och han/vi måste nu utomlands för att han ska få sin Internationell Premier titel. Leo följer numera mest med för att vara fint sällskap åt Maalik och de fungerar så himla bra tillsammans. Fast på nästa utställning får Maalik nöja sig med mattes sällskap.

Goaste fina Nallebjörnen <3 (vääldigt trött och lite tufsig på fotot)
Finaste snällaste och vackra Prins Leo <3
Foto: Annelie Finnebäck

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *